Sälj guldsmycken

Att sälja sina guldsmycken som man inte längre använder, eller som är trasigt är en bra affär. Anledningen till att sälja sitt guld är väldigt blandat. Det kan vara trasigt, oanvänt en längre tid, eller arvegods. Guldpriset har under några år stigit kraftigt så man erhåller oftast mer för sina gamla guld smycken än man tror. Det vanligaste som säljs är guld kedja, guldring, armband. Men naturligtvis alla guldsmycken fungerar att sälja. Förutom smycken så kan man sälja guldklockor, guldmynt och tandguld, örhängen, manschettknappar, slipsnålar mm. Det är enbart karathalten och vikten på ert smycke som avgör vad ni erhåller i pengar, inte skicket på smycket. Allt guld som skickas in till oss är försäkrat av oss. Ni som kund har också alltid ångerrätt. Guldpost.se lovar er alltid bästa dagspriset på guld. Våra guldpriser gäller också oavsett vikt. Jämför oss gärna.

Smycken med eller utan ädelstenar

Guldpost.se köper in alla typer av ringar, såsom klackringar, vigselringar, förlovningsringar, pärlringar, stenringar, solitärringar, caméringar, camoseringar mm. Vi köper alla guldringar oavsett karat. Vanligast i Sverige är 18 karat. Men även guldringar i 8k, 9k, 14k, 20k, 21k, 23k förekommer och går lika bra att sälja. Vi köper in ringar med ädelstenar, såsom diamanter, safirer, rubiner, smaragder mm Men det är enbart ädelmetallen i ringarna som vi betalar för. Men det görs alltid en värdering som mailas till er, och ni har alltid full ångerrätt.

Guldkedjor säljs också väldigt ofta in till oss, och det spelat ingen roll om kedjorna är trasiga eller hela. Det är karaten och vikten som avgör hur mycket just er kedja är värd. Vanligaste kedjetyperna är Pansar, bismark, venezia, singapore, kejsarlänk, ankarkedja, franco, ärtlänk. Guldarmband eller guldkedja är väldigt vanliga smycken som vi köper in. Saknar er guldkedja stämplar så gör det inget, det går lika bra att skicka in den ändå. Vi testar allt guld vi får in.

Utländska smycken

Det spelar heller ingen roll om era guldsmycken är köpta utomlands eller i Sverige. Smycken som är köpta utomlands kan ofta, förutom att det är en annan guldhalt än 18 karat också ha en lite annorlunda färg. Det har ingen betydelse för värdet på ert guld. Enbart guldhalten, karaten på smyckena har betydelse.

Skrotguld eller dentalguld, tandguld går utmärkt att skicka in och sälja till oss på guldpost.se. Vi garanterar bästa dagspris när du säljer ditt guld till oss på Guldpost.se.

Att omvandla oanvända, trasiga gamla guldsmycken till pengar är ett mycket bättre alternativ än att bara låta det ligga hemma i en ask. Vem vet hur mycket just ert ” skrot” är värt...


Hoppas att du finner det du söker! /Vi på Guldpost.se