Guldpris per gram

Vi köper ert guld direkt över nätet till väldigt högt guldpris. Att vi kan erbjuda ett sånt bra pris för guldet beror på att vi inte har några dyra butiker runt om i Sverige. Istället satsar vi på att vara så kostnadseffektiva som det bara är möjligt för att kunna ge er högsta möjliga betalt för ert guld. Den extra marginalen som detta skapar går alltså till att pressa upp guldpriset till max, och inte till dyra inredningar eller dyra hyresavtal på exklusiva adresser i olika städer.

Guldpriset skiftar från dag till dag och sätts av världsmarknadshandeln av guld. Under de senaste åren har Guldpriset slagit alla rekord och priset för guld har varit extremt högt.

Hur mycket får man för sitt guld?

Ni som kund ska försöka säkerställa att ni får så mycket betalt som möjligt för ert guld, och för att göra det så ska ni framförallt ställa en frågan till den ni tänker sälja till.

Hur mycket sätter ni in på mitt konto efter alla avdrag om jag har X gram guld ? Då får ni svaret som avgör vem som betalar mest för ert guld.

Om ni istället frågar: Hur mycket betalt får jag för mitt guld ? riskerar ni att få ett högt pris, men det man ”glömmer” och tala om för er är att priset ni nyss fick höra enbart gäller om ni har 300 gram eller mer, och om ni sänder tillbaka guldpåsen omedelbart.

Att använda sig av sajter som säger sig jämföra priser mellan olika aktörer bör man vara väldigt skeptisk till, då dom ofta drivs av den som framställs som bäst på dessa.

Våra guldpriser uppdateras 2 ggr om dagen och följer världsmarknadspriset, vilket säkerställer att ni alltid får högsta möjliga pris för ert guld.

Jämför oss gärna, vi är väldigt stolta över vårt höga erbjudande på guldpriset.

På den oberoende sajten trustpilot .se kan ni också jämföra olika företag som vill köpa ert guld.