Guldpris per gram

Vi köper ert guld direkt över nätet till väldigt högt guldpris. Att vi kan erbjuda ett sånt bra pris för guldet beror på att vi inte har några dyra butiker runt om i Sverige. Istället satsar vi på att vara så kostnadseffektiva som det bara är möjligt för att kunna ge er högsta möjliga betalt för ert guld. Den extra marginalen som detta skapar går alltså till att pressa upp guldpriset till max, och inte till dyra inredningar eller dyra hyresavtal på exklusiva adresser i olika städer.

Guldpriset skiftar från dag till dag och sätts av världsmarknadshandeln av guld. Under de senaste åren har Guldpriset slagit alla rekord och priset för guld har varit extremt högt.

Hur mycket får man för sitt guld?

Ni som kund ska försöka säkerställa att ni får så mycket betalt som möjligt för ert guld, och för att göra det så ska ni framförallt ställa en frågan till den ni tänker sälja till.

Hur mycket sätter ni in på mitt konto efter alla avdrag om jag har X gram guld ? Då får ni svaret som avgör vem som betalar mest för ert guld.

Om ni istället frågar: Hur mycket betalt får jag för mitt guld ? riskerar ni att få ett högt pris, men det man ”glömmer” och tala om för er är att priset ni nyss fick höra enbart gäller om ni har 300 gram eller mer, och om ni sänder tillbaka guldpåsen omedelbart.

Att använda sig av sajter som säger sig jämföra priser mellan olika aktörer bör man vara väldigt skeptisk till, då dom ofta drivs av den som framställs som bäst på dessa.

Våra guldpriser uppdateras 2 ggr om dagen och följer världsmarknadspriset, vilket säkerställer att ni alltid får högsta möjliga pris för ert guld.

Jämför oss gärna, vi är väldigt stolta över vårt höga erbjudande på guldpriset och erbjuder även en trygg prisgaranti. Den innebär att om ni finner någon på marknaden som betalar mer för ert guld än vad vi erbjuder så matchar vi det direkt. Men ännu har vi inte stöt på detta.

På den oberoende sajten trustpilot .se kan ni också jämföra olika företag som vill köpa ert guld.

Våra guldpriser idag 01/12 2023

119 SEK
205 SEK
348 SEK
447 SEK
488 SEK
529 SEK
554 SEK
575 SEK
645 SEK

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, godkänn villkoren och skicka in. Du får ett rekommenderat brev av oss att sända åter, tryggt och säkert. Vi värderar ditt guld — och du kan följa hela processen inloggad på vår hemsida.


Sälj ditt guld till Guldpost.se, det är enkelt och tryggt


Jag godkänner villkoren